Det vi tilbyder

Service af høj kvalitet

Den service vi giver skal altid være af høj kvalitet, så er den ikke længere. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder er glade for den bil de får tilbage uanset, hvordan den så ud før.

Det vi gør

Efter mange år i branchen har vi har vi et bredt tilbud af services vi kan give vores kunder. Så snart vi åbner til vi lukker har vi en mission, at få det bedste resultat ud til vores kunder. Dette kræver et bredt omfang af kompetencer, derfor har vi mange forskellige betjenster.

Auto Vedligeholdese Service​

Hvis du bare skal have et olieskift eller et syn er det fint med os da vi er klar på både det store og små!

Bremse Reperationer Bremseklodser og Rotorer

Bremser er noget af det vigtigste i en bil. Dette ved vi og det er også derfor vi tager bremserne meget seriøst i værkstedet.

Stød, udskiftning af stivere

Stødæmpere er noget af det vigtigste for køreegenskaberne da det kan være med til at gøre bilen mere komfortable eller mere sporty afhængig af hvad man ønsker

System Diagnose & Reperation

Det er ikke alle ting man lægger mærke til når man kører bilen selvom det er meget vigtigt. Dette ved vi og derfor har vi de avancerede apparater til din bil.

Air Conditioning Services​​

I et land som Danmark er det svært at vide om det bliver koldt eller varmt, men uanset hvad mener vi at man skal man have en komfortable køretur.

Dæk og Hjulbalancering

Uanset om du bare skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk eller om du skal få rettet hjulene op er vi klar på det.

Trækservice

Hvis din bil ikke længere køre er vi klar til at hjælpe! Vi kan hente din bil og køre den til værkstedet så hurtigt som muligt.

Karosseri Raperation og Maling

Hvis din bil skal er ved er blive gammel at se på er vi klar til at få din bil frisket op igen.

Har du brug for Vejhjælp?

Hvis din bil er fanget et sted hvor du ikke bare lige kan komme hjem er vi klar til at hjælpe dig på trods af hvor du er.